Поръчай за над 60 лв. и вземи БЕЗПЛАТНА доставка

За Нас

Кибела
Oбичай себе си!

Да обичаш себе си означава да се усмихваш на живота. Да обичаш себе си означава да се усмихваш на човека, който виждаш в огледалото всеки ден. И да осъзнаваш, че този човек е най-добрият ти приятел и трябва да се грижиш за него. Да обичаш себе си означава да се грижиш както за душа си, така и за дома на твоята душа – твоето тяло. Защото твоето тяло е свещен храм!

Казват, че красотата идва от вътре, но ние от Кибела искрено вярваме, че и обратното важи – когато застанеш пред огледалото и това, което видиш, ти хареса, това променя усещането вътре в теб, връща ти усмивката и настроението за живот. Така се зароди идеята за онлайн магазин, посветен на грижата за красотата, а именно – Кибела. С обич и от обич към жената в огледалото!

В Кибела може да откриете голямо разнообразие от висококачествени професионални козметични продукти за коса, лице и тяло на световноизвестни подбрани марки. За нас на първо място е качеството и ние никога не правим компромис с него, доверяваме се и предлагаме доказана американска, израелска, италианска, финландска и корейска козметика. В сайта ще откриете специфични продукти, отговарящи на конкретните нужди на вашата коса, кожа на лицето и тялото, като едновременно с това може да разчитате на гарантирано лично отношение и помощ от наша страна при избор на най-подходящия за вас продукт.

Независимо дали искате косата ви отново да върне блясъка си, да придобиете сияйна кожа на лицето или просто искате да се поглезите, то Кибела е вашето място!

Гмурнете се в света на красотата!

От Кибела с обич

 100% гаранция за качество
100% оригинални продукти