Страхотен тен с Norvell Vivid Boost Cream

Едно от нещата през зимата, което ние от Atidora мразим, е загубата на тен. Случвало ли ви се е да се радвате какъв хубав тен сте направили през лятото и да съжалявате как нищо от него не е останало до зимата…на нас да.

Наскоро разбрахме, че вместо да страдаме по отминалите слънчеви дни, можем да решим проблема и то с помощта на иновативен и полезен продукт – Автобронзант крем за тен Norvell Vivid Boost cream, който може да откриете в сайта на kibela.bg

И сега ще ви изброим 5 причини, поради които смятаме, че

Norvell Vivid Boost cream трябва да намери място в задължителните продукти за грижа за кожата през зимата.

1. МОЖЕ ДА СЕ НАСЛАЖДАВАТЕ НА СТРАХОТЕН ТЕН ЦЕЛОГОДИШНО, БЕЗ ДА СЕ ИЗЛАГАТЕ НА СЛЪНЦЕ И СОЛАРИУМ.

Благодарение на специалната dha молекула Norvell Vivid Boost cream създава страхотен естествен тен на база протеините в кожата.

2. В АВТОБРОНЗАНТА КРЕМ ЗА ТЕН VIVID BOOST CREAM ИМА УНИКАЛЕН ЗА КОЖАТА АНТИЕЙДЖ КОМПЛЕКС С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА, КОЛАГЕН И 100% ОРГАНИЧНО АЛОЕ ВЕРА.

Но полезните му съставки не свършват до тук. Екстрактът от диня и екстрактът от червени боровинки в състава му защитават от свободните радикали. Екстрактът от домати възстановява блясъка на кожата, като същевременно предотвратява признаците на стареене. Бадемовото масло забавя признаците на стареене. Слънчогледовото масло подобрява капацитета на задържане на влагата в кожата. Гроздовото масло и соевото масло пък са богати на липиди и антиоксиданти. Продуктът има автобронзант антиейдж ефект и съдържа невероятен комплекс от здравословни витамини Витамин С и B5 .

3. АВТОБРОНЗАНТ КРЕМ ЗА ТЕН VIVID BOOST Е ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРОДУКТ, НЕ ОБРАЗУВА ПЕТНА И ОРАНЖЕВИ ОТЕНЪЦИ.

4. ПРОДУКТИТЕ НА NORVELL СА 100% ВЕГАН, С НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ, БЕЗ ПАРАБЕНИ, БЕЗ СУЛФАТИ И ГЛУТЕН. ПРОДУКТЪТ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО И СЪДЪРЖА ПАТЕНТОВАНА ФОРМУЛА, КОЯТО НЕ ЗАПУШВА ПОРИТЕ.

5. ПРОДУКТИТЕ НА NORVELL НЕ СЕ ТЕСТВАТ ВЪРХУ ЖИВОТНИ! NORVELL Е ЗА СВЯТ БЕЗ ЖЕСТОКОСТ НАД ЖИВОТНИТЕ!