Идеалният подарък за всяка дама – ангелска четка за коса от Tangle Angel.

Наистина няма жена, която да не се зарадва на луксозна четка за коса на английския бранд Tangle Angel , станал просто иконичен в света на модата и красотата.

Всеки модел четка за коса на Tangle Angel има уникален дизайн, а това, което обединява всичките модели е, че разресват косата без да я накъсват и имат антибактериален и антистатичен ефект.

Бижуто, което можете да видите да държим в ръцете си е в уникален тюркоазен цвят и се нарича Tangle Angel Turquoise Lady Bag.

 

Уникалното при този дизайн е, че разплита без много усилия възли или силно заплетена коса, докато не я превърне в копринено гладка. Ангелският дизайн е страхотен за ежедневна употреба и предлага чудесен контрол и управляемост. Можете да вземете със себе си тази четка навсякъде. С компактния си размер лесно ще се побере в дамска чанта или в куфара ви при пътуване. Истината е, че четката има само един недостатък- ако решите да я използвате в движение, няма как да останете незабелязани. Първо заради лъскавата и гладка коса, която ще придобиете при използването й и второ – защото поне няколко дами ще се спрат да ви попитат откъде сте се сдобили с нея. Ние ви предлагаме да я закупите от kibela.bg, където ще може да изберете най-подходящия дизайн и цвят за вас.